My day ilman somea

Onko elämää ilman somea? No onhan sitä!Lueskelin jokin aika sitten Hillan blogista somen käyttöön liittyvän jutun. Se pisti miettimään, voisiko omaakin sosiaalisen median käyttöä hiukan ajatella uusiksi. En ole mitenkään äärettömän kova somettaja, mutta tykkään jakaa perheeseen ja harrastuksiini liittyviä hetkiä kavereilleni. Siihen some onkin loistava väline. Monesti kuitenkin huomaa näpräävänsä puhelinta silloin, kun vaikkapa oma lapsi pyytäisi huomiota. Näinhän se ei saisi olla.

Tuumasta toimeen, päätin laittaa iPhoneni tauolle sunnuntain ajaksi, lähinnä siksi että viikonloppuisin on kuitenkin eniten aikaa perheelle, ja jospa sen viettäisi aidosti sen parissa!

Ja hyvin selvittiin. Itseasiassa on todella vapauttava tunne, kun on päättänyt pitää ajatukset poissa kaikenmaailman ilmoituksista ja tykkäyksistä vaikka päivänkin ajan. Ehdittiin leikkiä ja käydä ulkoilemassa lasten kanssa, asuntonäytöllä ja ottaa ihan rennosti. Vähäsen kahviakin tuli tehtyä.

Tästä voi hyvinkin tulla tapa itselleni. Päivässä ei suurta muutosta vaikkapa lasten kanssa olemisessa huomaa, mutta viikon tai vaikka kesäloman mittainen tauko voisi olla eri juttu.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s