Vauvantuoksuisia kuulumisia

Meidän taloudessa on viime päivinä tutustuttu uuteen tulokkaaseen

Kuten jo aiemmassa kuvassa mainitsinkin, meille syntyi vajaa kaksi viikkoa sitten tyttövauva. Uusi perheenjäsen on kotiutunut oikein hyvin, ja päivät ovat menneet, noh perusasioiden äärellä… yöunet ovat välillä jääneet hieman niukemmiksi, mutta toisaalta nyt isyysvapaalla voi nukkua silloin kun siihen on mahdollisuus. Isosiskon kanssa on käyty lähimetsän retkillä, ja nyt onkin säät suosineet ulkoilijaa! Aurinko on paistanut ja hanki kantanut pientä seikkailijaa. Lähiretkeily on vaan niin parasta.

Itse olen katsellut kalenteriin kesän suunnitelmia, liittyen pyöräilyyn. Meidän parvekkeelle on muuttanut uusi maantiepyörä, ja polte päästä ajamaan on tietysti kova. Joitain ajoja on jo löytynytkin, samoin jäsenyys paikalliseen pyöräseuraan IK-32:n. Heillä tiedän olevan paljon yhteislenkkejä. Uskonkin kesän aktiviteettien painottuvan enemmän pyöräilyn pariin juoksun sijaan.

Meidän 2-vuotias mekaanikon alku on innostunut pyörien kanssa touhuamisesta ja niiden pesusta oikein kunnolla. Isän pyörää onkin pesty ja puunattu yhdessä monen monta kertaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s