Testissä Cafetorian Tasting pack

Cafetoria Roasteryn maistelupakki tarjoaa makumatkan todella huikeiden kahvien pariin

Sain maisteltavaksi mukavan kahvintuoksuisen yllätyksen Cafetoria Roasteryltä – heidän uunituoreen Tasting packin. Olen aivan hullaantunut kyseiseen paahtimoon, en ainoastaan heidän todella maistuviin kahveihin, vaan myös Helsingissä sijaitseviin kahviloihin. Runeberginkadulla sijaitseva, sekä uutena myös Kampin Ruohonjuuren yhteyteen avattu kahvila, ovat kumpikin kuin pieni matka jonnekin väli-Amerikan kuppilaan. Itseasiassa tänäänkin kävimme tytön kanssa siellä aamukahvilla, nam nam.

Mutta itse kahveihin. Cafetorian Tasting pack sisältää kolme valikoitua kahvia, eri tyyppisiä kukin. Kahvit on pakattu Cafetorian uutta designia oleviin, suljettaviin pusseihin. Uusista kahvipusseista on sanottava, että uusi tyyli on todella toimiva. Kauniiseen valkoiseen pussiin on sisällytetty hienosti tietoa kahvista itsestään, eli alkuperä, lajikkeet, käsittely ja paahtimon makuluonnehdinta. Lisäksi on merkitty paahtoaste sekä soveltuvin valmistusmetodi. Kaikki tämä visuaalisesti erittäin hyvännäköisessä kuosissa. Nämä pakkaukset jättää mielellään näkyville keittiön hyllyyn!

Tasting pack sisältää siis kolme 100 gramman kahvipussia. Vaaleimpana Kenya AA Karimikui, joka on itseni kaltaiselle vaaleapaahtoisen kahvin ystävälle todellinen herkku. Kahvi on kirpsakka, viinimäisen hapokkuuden omaava ja siitä löytyy upea skaala marjaisia makuja. Kahvi on Helsinki Coffee Festivalien 2. parhaaksi valittu suodatinkahvi.

Indonesia Sumatra Batak on keskipaahtoinen, erittäin aromikas sekoitus Indonesiasta. Kahvi on hieno osoitus siitä, kuinka juuri sopivalla paahdolla saadaan mukavaa suklaista paahteisuutta kahviin, menettämättä hienoja vaaleapaahtoisen marjaisia aromeja. Kahvin mausta löytyy mukava makea siirappisuus, sekä luumuista makeutta.

Beans N’ Roses on myös keskipaahtoinen sekoitus Etiopiasta, Brasiliasta sekä Indonesiasta. Todella herkku kahvi, johon on kyllä onnistuttu poimimaan hienosti toisia tukevat maut. Makeaa kirsikkaista makua sekä jasmiinin tai ruusun vivahdetta. Hienon aromikas kahvi, jota täytyy maistella parikin kertaa, jotta voi muodostaa jonkun käsityksen koko makuskaalasta.

Cafetorian Tasting pack on todella hieno lahjaidea (vink vink pukinkonttiin) hyvän kahvin ystävälle, tai vaikka itselleen. Pakkaus sisältää hienon valikoiman niin erilaisia kahvielämyksiä, että jokainen varmasti löytää niitä maistelemalla oman suosikin.

Cafetorian Tasting packin sekä muut kahvit löydät täältä

[kuvien kahvit saatu blogiyhteistyön kautta]

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s