Pyöräilyä pikku baristan kanssa

Koska lunta ei vielä ole tullut, ovat pyöräilykelit tytön kanssa olleet loistavat. Ja aina on hyvä sää juoda kahvia.

Itseasiassa, juuri tätä kirjoittaessa täällä Espoossa alkoi pyryttää lunta taivaan täydeltä! Katseltiin lumisadetta tytön kanssa pitkään ikkunasta ennen hänen nukkumaanmenoa, kun hiutaleet tippui katuvalon loisteessa. Sovittiin, että huomenna on edessä lumiukkotalkoot.

Meidän arki on pitänyt sisällään melkein päivittäin pyöräilyä laatikkopyörällä. Uimaan, kauppaan tai retkelle (eväät tuntuvat olevan tärkeä juttu!) ajellaan aina kun vettä ei sada aivan kaatamalla. Monesti tyttö ottaa myös päiväunet pyörän kyydissä. Tuo laatikko- tai tavarafillari, miksi sitä haluaa kutsua, on osoittautunut aivan parhaaksi hankinnaksi!

Kahvia on myös tehty ja sillä leikitty (sohvan välistä löytyy kahvinpapuja) melko innokkaasti. Blogijuttuihin liittyen, ja muutenkin kahvia tulee tehtyä jollain konstilla pari-kolme kertaa päivässä. Nykyään riittää, kun avaan keittiöstä jääkaapin viereisen alakaapin, niin tyttö juoksee keittiöön hokien ”kakkia, kakkia!”. Hän haluaa olla mukana niin paljon papujen jauhamisessa ja kahvin nuuskimisessa, että ihmettelen jos hänestä ei tule isona barista!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s