Warrior Coffee – soturikahvia pöytään

Warrior Coffee iskee pöytään luomulaatuiset, käsin paahdetut kahvisoturit

Kirjoitin aiemmin juttua Dead Before Decafin kahveista, ja nyt testipöydälle pääsee saman ketjun toinen merkki, eli Warrior Coffee ja heidän papunsa. Useimmille Warrior Coffee on tuttu heidän voikahveistaan, mutta löytyy heiltä myös paahdettua kahvia, teetä, ja huippulaatuisia rasvoja vaikkapa voikahvin valmistamiseen kotona.

Warrior Coffeen taustalla siis toimii sama intohimoinen tiimi kuin Dead Before Coffeella. Samoin kahvit ovat luomulaatuisia, käsin Vantaalla paahdettuja artesaanikahveja. Warrior Coffee hankkii kahvinsa suoraan viljelijöiltä tai luomusertifioiduilta raakatukkureilta.

Warrior Coffeelta sain testiin pari mielenkiintoista kahvia, Peru ja Peru Dark. Siispä päivä käyntiin soturikahvien maistelulla!

Warrior Coffee Peru

Peru, pientilat eri maakunnista, pesukäsittely

Keskipaahtoinen Perun pientiloilta tuleva kahvi on kasvatettu 1000-2000 metrin korkeudessa ja pesukäsitelty. Tuoksu on jännän makea, ja blendissä on selkeästi erikokoista papua. Pour-over menetelmällä ja aeropressilla tästä kahvista löytyi mukavaa makeutta, pehmeyttä ja alhainen hapokkuus. Ei millään tavoin hyökkäävä maku, vaan tasapainoinen, pehmeä kokonaisuus. Ei vaadi turhia liirumlaarumeita, vaan on todella hyvänmakuinen kahvi. Voisi kuvitella sopivan useimpaan Suomalaiseen makuun, sen perinteisen tiiliskivikahvin korvaajaksi.

Warrior Coffee Peru Dark

Peru, pientilat eri maakunnista, pesukäsittely

Tummempi versio samasta Perun kahvista tarjoaa hiukan enemmän paahtoa, olematta kuitenkaan mikään äärimmäisen tummapaahtoinen kahvi. Tuoksussa on aistittavissa samoja elementtejä kuin vaaleammassa Perussa, höystettynä paahteisuudella. Maussa sama profiili toistuu, joskin makeutta on hiukan vähemmän ja suklaista, pähkinän tapaista paahteisuutta enemmän. Kahvi ei tosiaan ole mikään erityisen tumma paahto, vaan sopivassa suhteessa säilyttäen mukavan makeuden ja raikkauden taustalla. Toimii oikein hyvänä herättäjänä aamukahvipöydässä.

Warrior Coffeen kahvit löydät verkkokaupasta täältä

Warrior Coffeen toimintaa pääset seuraamaan Facebookissa sekä Instagramissa

LRM_EXPORT_20170911_205719LRM_EXPORT_20170911_130850

Processed with VSCO with f2 preset

IMG_0753

[kuvien kahvit saatu blogiyhteistyön kautta]

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s