Slurp tuo maan parhaat artisaanikahvit suoraan kahvipöytään

Pienpaahtimoiden määrä on Suomessa kasvanut huimasti viime vuosien aikana. Slurpin idea on etsiä niiden parhaat tuotteet valmiiksi asiakkaille.

yhteistyössä: Slurp

Vuonna 2014 kolme kaverusta, Manuel, Rafael ja Tero päättivät tehdä jotain mullistavaa Suomen kahvikulttuurin edistämiseksi. Miehet olivat kukin perehtyneet jo pidempään kahvin maailmaan ja huomanneet, että Suomesta löytyisi paljon mielenkiintoisia pienpaahtimoita. Niiden tarjoama kahvi vaan oli vielä usealle alan harrastajalle vaikeasti tavoitettavissa. Tästä dilemmasta sai alkunsa Slurp, maan ensimmäinen artisaanikahveja suoraan kotiovelle toimittava yritys. Nyt kolme vuotta myöhemmin Slurp tekee yhteistyötä jo 19 kotimaisen pienpaahtimon kanssa, ja heidän tarjonta on maan kattavin alallaan. Kotimaan lisäksi Slurp on laajentanut toimintaansa niin, että toimittaa tätä nykyä kahvia ympäri maailmaa.

Slurpin idea on tarjota asiakkaille aina uusi kahvi kotimaisilta pienpaahtimoilta, kahden tai neljän viikon välein kotiovelle toimitettuna. Pienpaahtimot etsivät mielenkiintoisimmat tuotteet ympäri maailmaa, paahtavat ne kahvin luonteelle sopivimmaksi ja Slurp toimittaa ne asiakkaalle silloin, kun niiden maku on parhaimmillaan. Tilaaminen on tehty varmasti kaikille mieltymyksille ja tarpeille sopivaksi; valittavana on kahvin paahtoaste (vaalea/tumma tai molemmat vuorotellen), valmistusmenetelmä (suodatinkeittimestä mutteripannuun ja espressoon) ja halutessaan tälle sopiva jauhatus sekä tilausmäärä. Pienin 200 gramman toimitus tarkoittaa käytännössä kahta ja suurin kilon toimitus kymmentä kuppia päivää kohden. Näin jokaiseen makuun ja kahvintarpeeseen saa tilauksen varmasti räätälöityä haluamakseen. Kun tilaus on tehty, alkaa joka toinen tai neljäs viikko postilaatikkoon kolahtaa tuoretta kahvia. Ja nimenomaan postilaatikkoon, sillä kaikki Slurpin toimittamat kahvit pakataan niihin mahtuviksi. Tämä onkin mielestäni palvelun paras juttu, kun etukäteen ei tiedä minkä paahtimon tuote nyt on tulossa, on toimituspäivä kahviharrastajalle aina kuin pieni jouluaatto ja pakettia on hieno mennä varovasti raottamaan. Sen kuitenkin tietää, että kahvi on aina tuoretta, yleensä muutama päivä sitten paahdettua ja niin maistuvaa kuin vaan olla voi.

Mielestäni Slurpin palvelu on kokeilevalle ja uteliaalle kahvin harrastajalle todella mainio. Usein toimituksessa on sellaisten paahtimoiden tuotteita, joista ei ennen ole kuullutkaan. Tämä on kahvitietämyksen laajentamista helpoimmillaan! Voihan olla, ettei aina halua juoda samantyylistä kahvia tai haluaa vaikkapa perehtyä enemmän johonkin toiseen valmistusmenetelmään. Tällöin tilausta on helppo muokata omalta Slurp-tililtä, kuin myös tilauksen määrää. Myös vaikkapa pidemmän lomamatkan ajaksi toimituksen voi klikata tauolle ja taas takaisin jatkumaan, kun kahvia alkaa jälleen kaipaamaan kotiin.

Jatkossa Slurp -aiheista juttua on luvassa säännöllisemmin kahviartikkeleiden muodossa.

Slurpin kahvit saat tilattua kotiisi tästä

Löydät Slurpin                             Facebookista

instagramista

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s