Päiväretki Repovedelle

Pääsiäisenä teimme päivän patikkaretken Repoveden kansallispuistoon. Taas sitä muistaa, millainen rauhoittava vaikutus luonnossa liikkumisella on.

Alunperin suunnittelimme hiukan pidempää, yön yli reissua Repovedelle. Retkeä edeltävinä päivinä perheen pienin retkeilijä vaikutti hiukan nuhaiselta, ja suunnitelmia täytyi pohtia uudelleen. Luvassa oli melko kylmiä öitä, ja päiviksikin luvassa vesi- ja räntäkuuroja, joten päätimme tehdä reissun suosiolla vain päiväksi telttailun sijaan. Mutta päivänkin patikointi luonnossa teki taas ihmeitä; siihen tuo Repoveden kansallispuisto on aivan huippu paikka! Hyvien yhteyksien päässä, mukavia polkuja ja upeita maisemia. Löytyypä tuolta useampi varaustulipaikkakin, muiden hyvien tauko- ja tulipaikkojen sekä telttapaikkojen lisäksi. Kiipeilijöille Olhavanvuori tarjoaa upeat puitteet, ja melojille löytyy mukavia maisemia. Kaikkiaan siis luonnossa viihtyvälle päivän tai useammankin ajaksi takuuvarmaa viihtymistä ja paikka monenlaisiin harrastuksiin. Tulipa mieleeni, että voisi olla hieno paikka myös polkujuoksuun!

Eväät maistuivat, taapero kulki päivän kantorepussa ja luonnossa akut latautuivat. Siis se kuuluisa 🌲/5 reissu!

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetDCIM104GOPROG1529646.DCIM104GOPROG1589852.20170415_162917

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s