Kokemuksia keltaisesta laatikosta

Siitä on nyt kaksi viikkoa, kun keltainen Bullitt saapui taloon. Olin jo ennen tilauspäätöstä lukenut paljon kokemuksia Bullittista, sen sopivuudesta lapsen kuljettamiseen. Heikkouksista ja vahvuuksista. Lisävarusteista ja kuljetuslaatikoiden askartelemisesta. Tiesinkin aika tarkkaan, millainen peli Bullitt tulisi olemaan. Mutta sitä en arvannut, kuinka hauska peli tuo Tanskalainen pikkubussin kokoinen pyörä voi olla!

Kirjoittelin Bullittin saapumisesta juttua kesken asennuspöhinöiden heti, kun sain osaset levälleen olohuoneemme nurkkaan. Pyörän kasaamista seuraavana päivänä sain puusepältä alkuperäisten pohja- ja sivulevyjen mukaan teetetyt levyt. Levyt ovat 12 mm filmivaneria, ja askartelin ne itse oikeastaan parista syystä. Ensinnäkin alkuperäiset Larry vs Harryn levyt tuntuivat suhteettoman arvokkailta, ja toisekseen tahdoin pyörään jotain oman käden jälkeä. Ja kuljetusosastosta tulikin oikein mieleinen. Ehkä näin jälkiviisaana miettien, olisi levyt voineet olla hieman ohuempaakin materiaalia. Tuo 12 mm filmivaneri on jo melko painavaa levyä. Mutta toisaalta, onpahan ne sitten tukevat. No mutta se siitä.

Heti ensilenkistä lähtien on pyörä istunut käteen, tai hanuriin, kuin hanska! Olemme käyneet tytön kanssa  ajamassa muutaman yhteisen lenkin, ja matkustaja tuntui viihtyvän. Istuimeen asennettu (Babboen) 5- pistevyö on osoittautunut varsin toimivaksi viritykseksi, sillä kyydissä torkkuva lapsi tahtoisi ilman sitä retkahtaa miten sattuu. Nyt vyöt pitävät, ainakin näin paksumpien vaatetusten kanssa tytön hyvin istuma-asennossa, vaikka uni meinaisikin tulla silmään. Pisin lenkkimme on ollut noin 8 kilometriä, eikä siinä ollut mitään ongelmia.

Paitsi että pyörällä kulkee mukavasti lapsi nenän edessä, on se älyttömän hauska peli ajaa yksin! Olen kulkenut Bullittilla 10 kilometrin työmatkani päivittäin, vaikka tallissa olisi alle kolmanneksen Bullittin painoinen, uudenkarhea cyclocross. Eilen sanoin kotona lähteväni käymään tunnin pyörälenkillä, ja jotenkin otin tallista Bullittin sen kummemmin asiaa miettimättä.

Meillekin tuli muuten tänään lunta! Ihan huippua! Täytyi heti käydä testaamassa nastarenkaita, jotka sain aiemmin tänään asennettua alle. Oikein hyvin tuntuivat Scwalben marathon winterit toimivan 🙂

wp-1483386789227.jpgwp-1483386820767.jpgwp-1483386847698.jpgwp-1483386974544.jpgwp-1483387004331.jpgwp-1483387026024.jpgwp-1483387052395.jpg

hoitaja pyörän huollossa – steriilit hansikkaat kädessä! 😀

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Kokemuksia keltaisesta laatikosta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s