Tervetuloa kyytiin!

Papuja ja polkuja -blogissa kerron mietteitäni minua kiinnostavista aiheista, kuten blogin nimestäkin voi päätellä; kahvista sekä liikunnallisista lajeista poluilla, arjen ja isyyden ihmeitä unohtamatta. Ja niitähän riittää, perheen vajaan vuoden ikäinen tyttö pitää tuoreen isän kiireisenä parhaansa mukaan ja vapaa-ajan tylsät hetket vähissä!

Kiinnostus blogin kirjoittamiseen on herännyt pikkuhiljaa, kuvatessani välillä arkisiakin aiheita; vaikkapa syksyn värittämiä lehtiä työmatkallani tai kahvikuppia mukavaa maisemaa vasten. Usein olenkin saanut kuulla tavastani pysähdellä kuvaamaan jotain rakennusta, maisemaa tai vaikkapa puuta, tilanteessa jossa toinen ei välttämättä näe mitään kuvaamisen arvoista.

Kiinnostus kahviin, erilaisiin valmistusmenetelmiin sekä varsinaiseen lopputulokseen on saanut välillä ystäväni ymmälleen. Tästä mustasta liemestä on tarkoitus kertoa enemmän, kuten myöskin toisesta intohimostani; pyöräilystä. Tätä lajia harrastan ympäri vuoden poluilla sekä maanteillä.

Kaikkiaan blogin sisältö on tarkoitus pitää rentona, kuvapitoisena ja sen sisältö tulee elämään vähintään yhtä paljon kuin kirjoittajan arki pienen taaperon kanssa!

Liikkeitäni voit seurata myös Instagramissa jukka_jii

 

-Jukka

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s